Groepssessie: "Organiseren kan je leren!"

Chaoot of geordend, iedereen kan bijleren als het over organiseren gaat. Hoe chaotischer je bent, hoe meer je uit deze groepssessie haalt. Maar ook de meest georganiseerde krijgt dank zij Lean Management heel wat praktische kapstokken aangereikt die het leven veel eenvoudiger maken. Zodat ook zij komaf maken met tijdrovers vanuit gewoonte, omdat ze nooit een echte training hebben gekregen die hen leert hoe het allemaal véél eenvoudiger kan.

Groepssessie: "Organiseren kan je leren!"

Zeker een systeem dat ook op de langere termijn overeind blijft, krijgen we niet mee van thuis.

Dat iedereen moet leren autorijden vinden we evident. Als het over organiseren gaat sukkelen we vaak maar wat af, niet beter wetend. Zeker in de complexe wereld van vandaag met zijn talloze verlokkingen en verleidingen is de uitdaging om te leven en niet geleefd te worden, om controle te krijgen over je eigen leven, ontzettend groot.

Wist je dat de manier waarop je je omgeving inricht je eigen gedrag en dat van je huisgenoten aanstuurt? En dat het vaak veel meer nut heeft om die aan te pakken dan te blijven hameren op discipline?

Je omgeving organiseren kan je wel degelijk leren! Lean Management is hiervoor een perfecte methode. Die je overal kan toepassen. En die van organiseren kinderspel maakt.

Waarom in groep? In groep krijgt iedereen méér inspiratie dan alleen. Iedereen die dat wil brengt immers eigen situaties in die we samen onder de loep nemen. Op die manier wordt het niet alleen een heel leerrijke, maar ook een aangename halve dag.

Informatie of aanvragen? Surf naar https://www.frisblikopener.be/contact