Jezelf beter leren organiseren met Lean Management

Ook als particulier geraak je soms het noorden kwijt. Boodschappen, social media, financiën, administratie, doen wat je iemand beloofd hebt: het is niet mis waar we elke dag weer voorstaan. Als je dan ook nog kinderen hebt of alléén woont wordt het soms een heel moeilijke klus om alles aan elkaar te knopen. Frisblikopener helpt je om in je eigen omgeving te kijken wat anders, sneller en beter kan. Heel praktisch.

Wat is "normaal" voor ons:

  • Je gezinsadministratie neemt slechts een half uur per week in beslag
  • Gedaan met "zware maanden" waarin het moeilijk is om je rekeningen te betalen
  • Nooit meer bij de buren aankloppen voor een blokje voor de vaatwas. Je hebt altijd alles in huis, maar ook niet méér dan dat. Kostenbesparend gemak.
  • Alles wat je in huis gebruikt op 30 seconden terugvinden, zelfs de garantie van je hometrainer die je 2 jaar geleden hebt gekocht.
  • En nog zoveel meer: de was doen, op reis gaan, beslissingen nemen, klussen in huis, afspraken maken met veel minder risico op conflicten, enz.
  • Heb je nog andere problemen? Signaleer ze ons. We vinden er zeker een oplossing voor. En zo leren we ook elke dag weer bij!

We komen daarvoor aan huis en helpen je dan in je eigen situatie van deze stressbronnen af.

Een andere mogelijkheid is dat we je online, in je eigen tempo, basisprincipes van Lean onder de knie leren krijgen om jezelf beter te organiseren. Speciaal daarvoor hebben we een online cursus ontwikkeld. 7 modules, € 350. Meer info vind je hieronder.

En tenslotte kan je een workshop aanvragen van een halve of een hele dag, ideaal om samen met een groep vriend(inn)en te ontdekken wat Lean voor jou in petto heeft thuis, hoe je dat best aanpakt en wat je ervoor nodig hebt. Héél leerrijk en tegelijk gewoon leuk.

Wil je minder tijd verliezen thuis? Minder stress na het werk?

Klik hier